Beijing - China

Overnachten


De beste manier van overnachten in Beijing is simpelweg het boeken van een hotel. Dit kunt u het beste al voor uw vertrek doen want dit is simpelweg de goedkoopste oplossing. Als u boekt bij een een reisbureau kunt u uw wensen aan hun kenbaar maken en zij zoeken een bij uw persoonlijke wensen passend hotel. Dit is niet zo moeilijk want de keuze in Peking is overweldigend.
Als u zelf besluit een kamer te boeken dan is het raadzaam om eerst eens wat websites te bezoeken waar u beoordeligen kunt vinden over de verschillende hotels in de stad. Dit is geen overbodige luxe omdat het aanbod van de hotels zo groot is dat u ook iets kunt boeken wat rondweg ranzig blijkt te zijn en u uitzicht heeft op een muur. En het kan best zo zijn dat u op drie kwartier uit het centrum komt te liggen.
De keuze in verschillende hotels wat betreft locatie, kwaliteit, prijs, eten, verdere facaliteiten is zo immens dat wij niks anders kunnen dan u aanraden om een goed doordachte beslissing te nemen voor welk hotel u gaat. Dit voorkomt teleurstelling als u na een lange reis eindelijk in wilt checken. U zult niet de eerste zijn die bij het binnentreden van een hotel de schrik van zijn leven krijgt.